UWV Werkfit

Als HSP Coach ben ik aangesloten bij Hooggevoelig heel gewoon: al sinds 10 jaar de deskundige en het opleidingsinstituut op het gebied van hoogsensitiviteit en biedt onder andere coaching en re-integratie begeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk. Hooggevoelig heel gewoon heeft een samenwerkingsverband met het UWV en het RMT om hooggevoelige mensen met een WW, WIA, WAJONG of Ziektewet-uitkering weer Werkfit te maken. Namens Hooggevoelig heel gewoon help ik je graag om weer Werkfit te worden, in de regio Utrecht.

RMT

De regionale mobiliteitsteams (RMT’s) helpen je bij het vinden van een nieuwe baan, maar ook als je niet op je plek zit en iets anders wilt. Er kloppen daar mensen aan mét en zónder uitkering. Door heel Nederland kun je bij één van de 35 regionale mobiliteitsteams (RMT’s) terecht als je je werk of inkomen kwijt bent. In regio Utrecht is het Midden-Utrecht werkt door.

Praktisch

Kom je in aanmerking voor zo een traject? Je kunt contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon, zodat zij het verder met het UWV, het RMT of je werkgever afstemmen. Als je kunt starten dan plannen we eerst een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en om te kijken of er klik is.
Heb je vragen? Laat het me weten of neem contact op met info@hooggevoeligheelgewoon.nl of bel naar: 0570-643053.

Hooggevoelig heel gewoon